Hoppa till sidans innehåll

Sommaruppehåll, men bara för 15-manna

02 JUL 2018 12:37
I helgen spelades de sista två seriematcherna innan den traditionella 6 veckors semestern.
  • Uppdaterad: 03 JUL 2018 14:44

Göteborg RF reste till Stockholm för att möta Stockholm Exiles RFC i returen och hemmalaget gav gästerna en hård match. Slutresultat blev 57 - 7 med 38 - 0 i halvtid.

NRK Troján var värdar till serieledande Pingvin RC och här var det gästerna som öppnade upp med en hård press. Hemmalaget svarade och kunde gå till halvtidsvila med siffrorna 7 - 14. Andra halvlek var tätare men på slutet gav skåningarnas press utdelning så siffrorna 19 - 34 kunde rapporteras in.

Tittar vi framåt så spelas Sweden 7s slutspelet i Helsingborg i helgen som kommer, samtidigt som båda landslagen är i väg och spelar på var sitt håll, damerna i Ungern och herrarna i England.

Sevens blir det också 11-12 augusti för de lag som deltar i Köpenhamn medan de som vill spela eller titta på 10s kan med fördel besöka Stockholm 4-5 augusti.

Nästa seriematch spelas 4/8 vilket är den flyttade mellan Pingvin och Enköping RK. Därefter drar höstserierna igång med en kvällsmatch i allsvenskan mellan Pingvin RC - Göteborg RF på Pilevallen 10/8. 

Övriga matcher och resultat kan ni hitta här ---->

 

Tittar vi på ungdomssidan så har Pingvin sin INTERNATIONAL YOUTH TOURNAMENT 18-19 augusti i Trelleborg. Mer infor finns här --->

 

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link
Tävlingskommittén