Hoppa till sidans innehåll

Helgens matcher

01 SEP 2018 07:09
Nu den sista helgen innan slutspelet kommer några uppskjutna matcher att spelas.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2018 07:37

Som nämndes förra vecka är inte alla matcher spelade utan har fått skjutas till denna helg vilket främnst för allsvenskan har skapat en spänning om vilket lag som följer Exiles, Pingvin och Enköping till semifinalerna samt vilket av Division 1 lagen Södertälje och Hammarby som spelar om placering 5-6 och får därmed chans att söka till spel i Allsvenskan kommande säsong.

Troján möter alltså Göteborg hemma på Bollspelaren 15.00 medan Södertälje är värdar till Hammrby på Brunnsängens IP kl. 13.00 idag.

Kvarstående matchen i damernas serie, Berserker - Uppsala, som spelas kl. 13.00 har ingen betydelse för tabelläget då Uppsala är klara för semi.

Berserkers - Uppsala spelar även på herrsidan då div 2 lagen i Norr/Mälardalen möts. En match mellan Exiles B och Attila återstår också men oklart med speldatum.

I div 2 Syd återstår de 3 matcher som blivit framflyttade och efter att serien är färdig kommer det spelas matcher mot danska lag precis som i fjol. 

Damernas semifinaler är nu presenterade på Profixio och återstående grupper kommer att presenteras efter helgen när matcherna spelats färdigt.

 

Foto: Göran Ek

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link
Tävlingskommittén