Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till SM-veckan!

30 JUN 2010 21:03
Malmö Rugby Club och SRF vill hälsa alla lag och åskådare välkomna till 7-manna SM 16-17 Juli under SM-veckan i Malmö. Turneringen kommer att hållas på och vid gamla Malmö Stadion och för er som inte kan vara där kommer finalerna att direktsändas i SVT Play kl 18 på lördagen.
  • Skapad: 30 JUN 2010 21:03

Matcherna

Gruppmatcherna kommer att spelas på planer mellan Swedbank Arena och Stadiumgatan medan finalspelet kommer att ske på ”gamla” fotbollsstadion bara ett stenkast därifrån.

Turneringen kommer enligt nuvarande plan att avgöras med gruppspel under fredagen och slutspel/cup under lördagen.

Fredagen den 16e börjar med en ledar/kaptensträff för samtliga deltagande lag i omedelbar närhet av spelområdet. Detta möte kommer att bli kl 9.00.

Första Kick-off kommer att vara ca 10.00 och vi kommer att spela fram till ca 18.

Lördagen kommer förhoppningsvis tillbringas som heldag inne på stadion med första kick off ca 10. Damfinalerna startar kl 18 och herrfinalen ca 18.30.

Prisutdelning till SM-vinnarna sker på Lilla Torg kl 21.

Omklädningsrum och toaletter

Finns i omedelbar närhet – i Baltiska hallen / Ishallen

Domare

Tillsätts och anordnas av SRF.

Boende

För boende i Malmö under SM-helgen rekommenderar vi SM-veckans hotell, med de rabatter som finns på Choice Hotels   eller att kontakta Scandic, och uppge avtalskod D359571635 för en offert.

Utöver dessa finns det ett IBIS hotell i närheten av Stadionområdet, samt vandrarhem.

Mat och dryck

I närheten av vårt spelområde finns det restauranger som kommer att hålla SM-priser. En restaurang precis brevid är tex O’Learys.

Nöjen

Under SM-veckan avgörs SM för ett stort antal sporter, och ett festområde har pekats ut – Lilla Torg där även ”rugby puben” Checkpoint ligger. En annan restaurang och pub som MRC rekommenderar är Sir Tobys.

Under lördagen kommer även Malmö stad att hålla en avslutingsfest som deltagande lag ska ha fått (eller få) en inbjudan till. Notera att anmälan krävs.

För mer information om SM-veckan se: www.smveckan.se

 

VÄLKOMNA!

(resultat och spelschema kommer att komma upp på www.rugby.se som tidigare)

Skribent: Stina Leijonhufvud
Tävlingskommittén