Hoppa till sidans innehåll

Herrarnas bronsmatch

03 OKT 2017 21:54
Enköping RK är värdar för avgörande matchen om bronspengen men har en brant att jobba mot i och med 43-24 förlusten borta mot Hammarby i helgen som var.
  • Skapad: 03 OKT 2017 21:54

 - I den första matchen spelade vi jämnt i första halvlek (10-5) men tappade matchen i andra då Hammarby fick göra tre snabba försök och därefter var vi inte med i matchen längre, säger spelande tränaren Robin Fransson. Vi saknade några spelare i p.g.a. sjukdom och några som deltog i Junior Vikings träningsläger så jag räknar med att vi har ett starkare lag hemma och kommer göra allt för att vända på det men då måste alla 23 ha rätt inställning, fortsätter han.

Enköping, som i fjol avancerade till Allsvenskan efter att ha slagit Troján i kvalet, tog Hammarby i serien genom inbördes möten men kommer det att räcka för att slå dem nu i avgörande match, vad säger du om det Mikael Sätre, ordförande i ERK?

- På lördag får vi möjligheten att avgöra på hemmaplan. Laget kommer ge allt för att täppa igen den lucka Hammarby har. Vi får tillbaka en hel del spelare som varit sjuka/skadade mm. Eftersom vi har ett väldigt ungt lag där oerfarenhet kan ge enkla misstag så behöver allt stämma. Det tror jag sker nu och att alla kommer spela årets match på lördag. ERK har en mycket skönt klubbkänsla nu och det kommer visa sig i helgen.

Tack Mikael men och då undrar jag vad Ehsan Fadakar, herrlagsansvarig i Hammarby har att säga?

 - Vi är väldigt bestämda att avsluta säsongen på topp. Det har varit bra siffror på träningarna trots mörker, kyla och regn och en trupp som vill vinna två raka och bronset.

Tack för det Ehsan.

Så ni som vill se vem av dem som får rätt passa på och ta er till Korsängen för Bronsbataljen på lördag 7/10. Kick off är 15.00 och inträde för vuxna är 60 Kr.

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link
Tävlingskommittén