Hoppa till sidans innehåll

7-manna SM 2012

03 FEB 2012 11:50
I år hålls ingen SM-vecka pga OS i London, och vi har beslutat att SM kommer att avgöras i ett slutspel den 4-5/8. Regionala förturneringar rekommenderas och kommer i så fall att användas som seedning under SM-slutspelet.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2012 14:19

I år kommer inte regionala turneringar att användas som kval eftersom det inte har fungerat på ett rättvist sätt, med kvalade lag som inte kom till slutspelet etc. Istället kan alla intresserade lag vara med i SM-slutspelet den 4-5/8.  

Även om kvalturneringar inte arrangeras som tidigare rekommenderar vi att det arrangeras regionala turneringar även innan detta, där placeringarna i regionsturneringarna kan användas som seedning i slutspelet.

Vi jobbar också på att schemalägga ett antal sjumannaturneringar/sammandrag för F20 & sannolikt även P20, speciellt inriktat på de lag och klubbar som inte deltar i femtonmannaserien.

 

Vi söker nu också lämpliga arrangörer för 7-manna SM. Inkom med ert intresse till This is a mailto link senast 12/2 2012. Var vänliga och notera att fler än en plan sannolikt kommer att behövas.

Skribent: Svenska Rugbyförbundet
Tävlingskommittén