Hoppa till sidans innehåll

Strategiska planen

28 MAR 2012 09:00
Under fjolåret och början av 2012 har det bedrivits ett arbete kring vår nya strategiska plan. På utvecklingskonferensen i höstas lovades en lansering till årsmötet. Detta har dock styrelsen fått backa på för att själva ta sig tid att verkligen jobba med frågorna.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2012 12:05

På utvecklingskonferensen i höstas gjordes ett mycket bra förarbete och planen var att den strategiska planen skulle presenteras på årsmötet. Nu finns en utarbetad strategisk plan, som ser mycket bra ut på ytan och hade kunnat publiceras i helgen som var.

Styrelsen har dock beslutat att inte göra det. Anledningen till detta är att vi inom styrelsen inte har haft möjlighet att faktiskt arbeta med materialet och de prioriteringar som kommer att behöva göras.

Styrelsen kommer att ha ett längre arbetsmöte under våren för att arbeta med frågorna på djupet. Därefter kommer den stategiska planen förändras utifrån det vi kommer fram till (och det som kom fram på föreningskonferensen). Först därefter kan vi publicera den nya strategiska planen.

Vi vill poängtera att vi hoppas och tror att denna strategiska plan ska kunna bli ett väl fungerande och levande styrdokument mot vårt framtida rugbysverige.

Skribent: Stina Leijonhufvud

 

 


 

 


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info