Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet

28 MAR 2012 09:00
Sedan i somras har förbundsstyrelsen valt att göra en koncentrerad satsning på LTPD för att ge alla våra klubbar underlag och möjlighet att leverera bra rugby. Tyvärr slår dock detta på de medel som tidigare betalats ut till klubbar och distrikt för olika satsningar.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2012 12:04

Förbundsstyrelsen har valt att göra en koncentrerad satsning på LTPD för att alla våra klubbar ska få underlag och möjlighet för att leverera bra rugby i enlighet med rådande forskningsrön. För att ha möjlighet till denna extrasatsning har vi avsatt idrottslyftsmedel till projektet.

Detta innebär i år tyvärr att inga ytterligare medel finns att dela ut inom idrottslyftet.

Vi vet att det finns flera klubbar och regioner som redan tidigare använt pengarna på helt rätt sätt, till bra projekt, och som nu kommer att sakna tillskottet som idrottslyftet har gett. Vi har dock gjort prioriteringen enligt ovan med tanken att möjliggöra för _alla_ klubbar att leverera bra projekt med bra kvalitet samt hitta ny finansiering hos SISU, DF, kommuner m.m..

Vi beklagar att det slår mot flera av de klubbar som redan har bra verksamhet och fått stöd för det, men vi tror att det är ett måste för att växa rugbyn i hela Sverige och inte bara i enskilda klubbar.

Skribent: Stina Leijonhufvud

 

 


 

 


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info