Hoppa till sidans innehåll

Dam VII: kyligt träningsläger avklarat

20 FEB 2011 16:13
18 spelare samlades i Enköping igår för att delta i ett träningsläger inriktat på 7-manna. Trots den otroliga kylan så blev det ett produktivt och roligt läger med allt från fysträning till matcher.
  • Skapad: 20 FEB 2011 16:13

Lördagen inleddes med fystester i en inomhushall - främst en rad tuffa sprinttester, följt av en del fysarbete med David Hanley, som hjälper både herr-och damlandslagen med att nå sina fysrelaterade mål.

 

Sedan på eftermiddagen var det dags för helgens första och (som det sedan visade sig) enda utomhuspass. I 17 minusgrader spelade tjejerna ett par matcher på konstgräs, med chansen att värma sig lite i omklädningsrummen mellan matcherna.

 

Kvällen ägnades sedan åt god mat (stort tack till ERK:s kökspersonal), bildspel och roliga lekar.

 

 

På söndag morgon var det tänkt att ytterligare ett utomhuspass skulle hållas, men då vissa rapporter visade på att det denna gång var 20 minusgrader flyttades träningen återigen inomhus.

 

Kallt må det ha varit, men det blev en rolig och lyckad helg. Laget ser fram emot att fortsätta arbetet mot EM, nu närmast med ytterligare ett läger i Enköping 19-20 mars (förhoppningsvis med lite varmare väder).

Skribent: Jennifer Sundqvist

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info