Hoppa till sidans innehåll

P18 XV:U18 Baltic Championship

19 SEP 2016 12:08
Under Höstlovet 2016 (vecka 44) kommer Svenska Rugbyförbundet och P18- landslaget stå som värdar för U18 Baltic Championship i Trelleborg.
  • Skapad: 19 SEP 2016 12:08

banner

Turneringen kommer spelas över fyra dagar, 3-6 november, där matcherna spelas på fredag eftermiddag och söndag morgon på Pingvin RCs arena Pilevallen, Klövervallsvägen 8, i Trelleborg.

De inbjudna lagen är Polen, Danmark och Litauen. Lagen kommer bo i Malmö och Trelleborg och kommer att delta i rugbyspel men även i ett  kulturellt möte med de båda städerna och den som vill, kommer kunna dela denna upplevelse med lagen på de sociala medierna vi använder oss av genom  att följa Svenska Rugbyförbundet på Facebook, Twitter och på Instagram  (följ taggarna #thejuniorvikings #swedenrugby #svenskrugby #swexvu18  #balticchampionship)

Svenska Rugbyförbundet och P18-landslaget kommer även att stå som värdar för en galamiddag på lördagskvällen för lagen och medlemmar i den svenska rugbyfamiljen. Det kommer finnas möjlighet att köpa biljetter till denna middag (både enskilda och hela bord kommer går att boka) i förväg. Vi har även arrangerat specialpriser för besökare som stannar över helgen på Scandic Hotel.

Vi hoppas att få se er heja fram det svenska laget, Junior Vikings, under turneringen och att de som inte kan vara på plats stöttar hemma från sofforna då vi planerar att sända matcherna genom en livestream på nätet.

Vi välkomnar er till detta, för svensk rugby, speciella evenmanget!

Mer information:
P18-manager Alison Sjöström - This is a mailto link

footer

Skribent: Per Gjörloff
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info