Hoppa till sidans innehåll
Foto: Andy Stewart

P18 XV: Träningsläger i Göteborg

03 APR 2016 13:14
P18-landslaget har under påskveckan befunnit på träningsläger i Göteborg för att förbereda sig inför the Baltic 4 Nations senare i år.
  • Skapad: 03 APR 2016 13:14

Under veckan har det Svenska P18-landslaget "The Junior Vikings” haft samling och uttagningsläger för truppen som ska åka till England i slutet av April för att delta i ” Irish RFU Exiles Quadrangular Tournament 2016 ” där motståndarna blir Irish Exiles, Welsh Exiles och Luxemburgs P18-landslag. Fysiska tester, träningar och matchspel genomfördes under veckan och varvades med teoretiska delar, bl.a. var en idrottspsykolog på plats och föreläste om mål och motivation. Dave Hanley var på plats och hade en träning med fokus kring försvarsspel.

På plats var även Henrik Ek och Oskar Ray-Frayssinet som selectors och mentorer för spelarna. Nästa vecka 7:e April presenteras truppen som åker med till England för att representerar Sverige. Detta är första steget i processen där målet är att spela ”The Baltic 4 Nations ” som spelas i November.

Fler läger och matcher kommer inom kort så håll era ögon öppna för mer information. Ett stort tack till alla som var med under veckan och hjälpte till på olika sätt och ett extra stort tack till David Pettifor och Janne Johansson från Spartacus som bidrog med ett enormt gott engagemang.

 

P18 tränare: Andy Stewart, Peter Ahlgren och Jhonny Gustafsson
The junior Vikings staffFrån vänster: Peter Ahlgren, Oskar Ray-Frayssinet, Andy Stewart, Jhonny Gustafsson och Henrik Ek.

Skribent: Per Gjörloff
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info