Hoppa till sidans innehåll

P18 7s till EM i Ungern

31 AUG 2017 21:50
Idag samlades P18 7-mannatruppen på Skavsta flygplats inför resan till EM i Esztergom, Ungern.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2017 21:58

Truppen är den som publicerades i förra veckan på SRFs facebooksida. Alla är friska och ser fram emot helgens utmaning. Jasper Nilsson saknas i bilden och ansluter till laget under fredagen.

Andreas Ericsäter  Erikslunds KF
Arvid Peters  Erikslunds KF
Axel Peters  Erikslunds KF
Hannes Nylén © Enköpings RK
Jasper Nilsson Lincoln RFC
Johan Bergström Olmey RFC
Kalle Hillelson  Erikslunds KF
Liam Pallin  Erikslunds KF
Villhelm Carlsson  Malmö RC
Liam Wharton  Oaklands
Abbe Mayr  Malmö RC
Jonatan Thyr  Enköpings RK

Ikväll reser laget från Budapest till Esztergom och vilar upp sig inför helgen och morgondagens lätta träningspass.

Målsättning för lördag är att så snabbt som möjligt komma in i spelsystemet och tillsammans med lagledningen har spelarna tagit fram ett antal uppgiftsorienterade prestationsmål på både lag- och individnivå. ”Lyckats vi att nå dessa mål, då vet man aldrig hur långt man kan ta sig Dag 2. I första hand är vi fokuserat på att nå dessa mål under lördagen och att satsa på prestationen och de variabler, som vi själva kan styra över” säger tränaren Dave Hanley.

P18 7-mannasatsningen börjar bli ett viktigt steg i utvecklingstrappan mot seniorlaget – i år tog Jonathan Hector och Björn Aloander steget mot senior laget och bidrog till truppens EM framgångar och uppflyttningen till Grand Prix.

”Jag hoppas och tror att vi kommer att fortsätta se våra unga spelare ta klivit in i seniorlaget och vi är medvetna om att denna turnéring blir en viktig del av deras utbildning. Då vi uppmuntrar dem att testa saker och ta chansen att utveckla sig själv och sitt spel så mycket som möjligt under helgen”, säger Hanley.

På lördag inleder laget turneringen med matchen mot Slovakien (10.44), och därefter möter dem Bulgarien (13.29) och Ukraina (16.14). Matcherna kommer streamas live på www.rugbyeurope.tv och uppdateringar kommer publiceras på Svensk Rugbys Facebook sidan.

Laget har redan fått in många generösa Swish bidrag och varje krona hjälper att hålla kostnaderna nere för spelarna. Det är inte för sent för just dig att Swisha ditt bidrag till 0702009356 – varje krona hjälper och är uppskattat av alla spelare.

//P18-7s landslagsledning

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info