Hoppa till sidans innehåll

U18: lyckad träningsturné i Polen

25 JAN 2011 16:36
U18-landslaget har nu återvänt hem efter årets första träningsmatcher i Polen. Spelet var lite ringrostigt efter tre månaders uppehåll, men efter att ha fått spela ihop sig lite så är laget nöjda med det de lyckades åstadkomma.
  • Skapad: 25 JAN 2011 16:36

Första matchen mot Ogniwo Sopot, förlust 12-17.

Det var en något slarvig match spelad i en snöstorm och tre minusgrader. Detta var första matchen på tre månader för de flesta spelarna, så det blev en del misstag. Ändå mycket positivt från laget – svenska klungan stod pall mot en mycket tyngre klunga och lyckades till och med sno ett par bollar i klungan. De spelade taktiskt mycket bra och tog många bra beslut.

 

Andra matchen mot Gdyna, vinst 38-12.

Svenska U18 gav en väldigt stark prestation mot ett duktigt regionalt lag. Sverige gjorde sex försök, inklusive flera briljanta individuella försök. Bra spelat av alla spelare i alla positioner, inklusive reserverna som alla hade en bra match.

 

Resan var välorganiserad av det polska rugbyförbundet och laget är tacksamma för den support de fått i att få matcherna planerade. Spelarna betedde sig utmärkt även utanför planen och det enda negativa var matförgiftningen som drabbade sju spelare under söndagen.

 

Helgen var en fantastisk upplevelse för både mig själv och laget. Särskilt den andra matchen var riktigt rolig att spela då mycket av det vi arbetat med på träningen fungerade bra. Det finns fortfarande element som inte fungerade riktigt lika bra, men om vi fortsätter att spela så här så tror jag vi kan göra bra ifrån oss under EM, säger Oliver Sharp.

Skribent: Svenska Rugbyförbundet

icon_facebook_SRF

icon_twitter_new_SRF

 

 

FOREX BANK sponsrar svensk rugby

 

JIC 

 

Olorun brought to you by Carapace

 

SOK

 

 

 

 

 

 

 

 

web design by sellergren

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info