Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tävlingskommittén flytta på seriepremiären

22 MAR 2021 11:43
I rådande Coronavirus tider för att minska risken på smittspridning och att vi inte har kommit igång och tränat med kontakt, då är risken för stor att det blir skador på spelare.
  • Skapad: 22 MAR 2021 11:43

I rådande Coronavirus tider för att minska risken på smittspridning och att vi inte har kommit igång och tränat med kontakt, då är risken för stor att det blir skador på spelare 

därför kommer Tävlingskommittén flytta på seriepremiären för allsvenskan söderherr som skulle börjar 10/4, för allsvenskan norr som skulle ha startat 1/5, 

samma gäller för div 1 herr som skulle ha startat 1/5. Det blir också flytt på 7´s dam som skulle ha spelas 8/5 och samma gäller för div 2 som skulle ha startat 8/5.  

 

Tävlingskommittén återkommer med när serierna och kvalen kommer att spelas. Vi kommer att vara med på ordförande mötet den 24/3 och informera om våra tankar och planer.  

Vi förstår mycket väl att det kan kännas svårt att flytta på seriepremiären och kvalen när det är många som har tränat/jobbat och sett fram emot att starta rugby säsongen 2021 

men vi måste tänka på spelarnas säkerhet och läget är fortfarande extraordinärt, då krävs det att vi tar till extraordinära åtgärder. 

Vi får hoppas att vaccination kommer att gå bra och att vi får komma i gång med vår älskade sport. 


När det gäller träning så ber vi alla klubbar att följa rekommendationerna som Tävlingskommittén har skickat ut till alla klubbar. 

Det bästa vi kan göra nu för oss och samhället är att minimera risken att sprida viruset vidare. 

 

Tävlingskommittén ber klubbarna om förståelse och förtroende att vi kommer jobba för den bästa lösningen gällande seriepremiären.  

Skribent: TK
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info