Hoppa till sidans innehåll

“Samtal om klubbars behov och utveckling”.

20 APR 2021 22:19
Under måndagskvällen hölls första tillfället av Svenska Rugbyförbundets intitiativ “Samtal om klubbars behov och utveckling”.
  • Skapad: 20 APR 2021 22:19

Diskussionerna mellan de 23 deltagarna från Väst faciliterades av Thomas Bergström från RF/SISU och stöttades av GS Neil Johnson och Gunnar Mattiasson.  Fokus vid detta första tillfälle var kring klubbarnas uppdrag och generellt kring utveckling av verksamheter. 

Mötet upplevdes som mycket positivt och givande av deltagarna och skapar en grund för fortsatt arbete framåt för att få stabila, hållbara klubbar som kan både attrahera, behålla och utveckla nya verksamma samt förutsättningar för att nya klubbar kan startas. Dessutom tyckte många att det var roligt och värdefullt att se både stora och små rugbyverksamheter delta i mötet, bidra och dela erfarenheter.

Nästa tillfälle är på onsdag med Stockholm/Norr för att sedan avslutas med klubbarna i Syd/Småland på måndag nästa vecka.

Efter detta initiala arbete kommer sammanställning av insikter och behov att göras och nästa etapp att hållas inom kort. 

 

Vill du vara med? Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till dessa tillfällen. 

Datum, tider och anmälan hittar du här: https://www.rugby.se/Utbildningar/rfsrfsamtalomklubbarsbehovochutveckling/

Skribent: Neil Johnson
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info