Hoppa till sidans innehåll

Svenska damerna gruppsegrare efter dag 1 i Budapest

09 JUL 2021 21:46
Ledningen sammanfattar första dagens spel i RE 7s Trophy Series i Budapest och är mycket nöjda med prestationen och framgångarna.
  • Skapad: 09 JUL 2021 21:46

"Vi är väldigt nöjda med vår prestation speciellt vårt försvar. 4 tuffa matcher och vi har lyft vårt spel och byggt vidare på att hitta rätt kombinationer. Framgången har kommit, mycket tack vare att få herrlagets stöd på plats och ert stöd hemifrån under matcherna.

Vi kommer fortsätta bygga vidare och ser fram mot imorgon.Nu gäller det att vila, äta, koppla av och ladda igen för 2 tuffa matcher imorgon.", sammanfattar ledningen för svenska damlandslaget i Rugby 7s som spelar Rugby Europe 7s Trophy Series leg 2 Budapest fredag till lördag.

Det blåste upp till storm i Budapest redan från början av tävlingsdagen. Då var det främst vädrets makter som stod för blåsvädret och åskan. Tävlingarna sköts fram en timme och kunde sedan komma igång som planerat efter det.

Efter svenska segrar mot Turkiet (24-0), Danmark (31-7), Ukraina (0-10) och slutligen Georgien (24-5) så ser tabellen ut så här efter första dagen:


Observera att Sverige har spelat 4 matcher medan resterande i gruppen endast spelat 3. De kvarvarande matcherna i både grupp A och B kommer att spelas i morgon bitti och då vet vi också med säkerhet vem som kommer att bli nästa motståndare. Som gruppsegrare spelar vi mot tvåan i grupp A.

Matcherna kan ses i efterhand via RugbyEurope.eu: https://www.rugbyeurope.eu/women-s-7s-trophy/budapest-7s-trophy/
och under morgondagen kommer förbundet att, liksom idag, rapportera allt minutaktuellt via förbundets Facebooksida och även ha en del "bakom kulisserna" info via damernas och förbundets Instagramkonto: @swedenrugby7s och @svenskrugby
Följ oss och gilla oss där så missar du ingenting.


E-post: Adressen Gömd

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info