Hoppa till sidans innehåll

Tack för ett bra möte!

26 NOV 2018 19:06
Först ett stort tack till Wexiö RK som lät oss låna sin klubblokal för ändamålet och sedan tack till representanterna för alla föreningar och distrikt som gav en positiv syn på kommande års arbete med Svensk Rugby.
  • Uppdaterad: 26 NOV 2018 19:06

Mötet inleddes av SRF ordförande Maria Vargö som presenterade agendan för dagen till följd av GS Neil Johnsons presentation av det strategiska erbetet som genomförts under året och de positiva siffror som bl.a. GiR, Idrottslyftet har visat.

Pasi Niemelä och Anna-Lena Swartz gjorde sedan en presentation av de fyra landslagen utifrån de frågor som kommit in till styrelsen för att ge en tydlig information om verksamheten.

I samband med den plocklunch som serverades samlades deltagarna i grupper för att diskutera de frågor som ställts från klubbarna och distrikten samt frågor från styrelsen om hur vi tillsammans ska gå vidare inom Svensk Rugby.

Som avslutning på mötet summerades svaren med en presentation i helgrupp.

I väntan på avgånde tåg passade deltagarna på diskutera andra frågor med styrelsen och efter att alla åkt sammanfattade styrelsen dagen och såg fram mot kvällens rugbymatch mellan Wales - Sydafrika då på helgens agenda även fanns ett styrelsemöte dagen efter. Protokoll från det kommer ni som vanligt finna på hemsidan inom en snar framtid.

Länkat här>  finns det underlag med frågor som gruppen diskuterade.

En summering av svaren kommer att skickas till föreningar och distrikt.

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info