Hoppa till sidans innehåll

SRF ställer in landslagsaktiviteter

17 MAR 2020 10:03
Styrelsen beslutade under mötet igår att ställa in alla landslagsaktiviteter under mars och april. TK har i uppdrag att se över tävlingsverksamheten som är planerad att starta 25/4. Distrikt och klubbar uppmanas att följa rekommendationer.
  • Skapad: 17 MAR 2020 10:03

 Beslut från SRF styrelse angående Covid-19 (Corona).

  • Landslag

Styrelsen beslutar att all landslagsverksamhet ställs in fr.o.m. dagens datum och april ut. Styrelsen ser främst resorna som problemet då vi antingen ska resa ut eller det flyger in spelare eller tränare till Sverige och enligt UD:s senaste rekommendation ska utlandsresor undvikas. 

  • Tävling

TK har fått uppdraget att lämna förslag senast 29/3 hur tävlingsverksamheten ska bedrivas om ytterligare restriktioner kommer från myndigheterna som påverkar seriestarten den 25/4. Mer info kring detta kommer senast 29/3.

  • Distrikt/Förening

SRF följer Folkhälsomyndighetens, RF:s och Regeringens råd om status och agerande. Enligt RF:s senaste information så ska man höra av sig till sitt förbund om frågor rörande detta.

SRF tydliggör därför att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte samlas i större samlingar än 500 personer samt RF:s rekommendation med riskbedömningar enligt länken nedan.

Träningar och arrangemang i föreningen bestäms av föreningen själva. SRF uppmanar till att följa rekommendationerna om att inte träna om man är sjuk.

 

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info