Hoppa till sidans innehåll

Info om årsmötet 21/3

01 MAR 2020 00:11
Kallelse till årsmötet har skickats till de angivna adresser som SRF styrelse och valberedningen använt under året. Informationen finns även att hämta på www.rugby.se
  • Uppdaterad: 01 MAR 2020 00:11

Informationen hittas på hemsidan under https://www.rugby.se/Administrativt/Dokument/ Välj sedan Årsmöte 2020.

Förbundets stadgar finner ni under: https://www.rugby.se/forbundet/forbundsinfo/Stadgar/

Valberedningen har även gått ut med följande information:

Valberedningen har i år haft en stor utmaning i att lyckas rekrytera personer som vill ta sig an Rugbyförbundets förtroendeuppdrag under kommande år. Idag, tre veckor innan årsmötet, har vi ännu inte lyckats med vårt uppdrag. Vi vill vara transparenta med processen och här följer några korta punkter som beskriver var vi står idag.

  • Antalet platser som ska bemannas har ökat under arbetets gång (se mer nedan om vilka personer som ska ersättas utifrån hur det ser ut idag).
  • Vi har fått noll nomineringar från våra medlemsföreningar och distriktsförbund
  • Tre privatpersoner inom rugby-sverige har hört av sig och tipsat om personer de tycker att vi ska kontakta
  • Vi har därför i stort arbetat utifrån vårt eget nätverk och har skrivande stund bedömt eller haft kontakt med cirka 40 personer.
  • Vi har redan sökt direktkontakt med vissa föreningar, och kommer att fortsätta detta arbete

Eftersom vi inte har lyckats med vårt uppdrag så som stadgarna föreskriver fortsätter vi arbetet. Vi bedömer att vi ett par dagar innan årsmötet kommer ha komplett information till er.

Det vi nu ber er om är att återigen fundera på om det finns någon i er förening eller föreningens omgivning som ni tror kan och vill vara med och vända utvecklingen i svensk rugby och under det kommande året bidra till vår verksamhet. Vi tar emot alla uppslag, och tror att det är bättre att vi om möjligt kan prata med tilltänkta personer än att det kommer nomineringar direkt på årsmötet. För uppdraget som skattmästare är ekonomisk kunskap eller erfarenhet nödvändigt.

Vilka uppdrag ska tillsättas

I styrelsen har Daniel Sörensson (ordförande), Stefan Landgren (suppleant) och Ulrica Christersson (suppleant) meddelat att de står till valberednings förfogande. Jill Lundström (ledamot) och Helena Proos (ledamot) har ett år kvar på sina uppdrag.

Patrik Hillelsson (ledamot), Pasi Niemelä (sekreterare) och Ivan Vitus (ledamot) har avböjt omval. Lotta Abrahamsson (skattmästare) har meddelat att hon lämnar sitt uppdrag med ett år kvar.

I disciplinnämnden har Michael Rowley (ordförande), Sara Bergklint (ledamot), Martina Vivlund (ledamot) och Magnus Andersson (suppleant) har avböjt omval.

Till disciplinnämnden kommer följande personer att nomineras: Stina Leijonhufvud, Sabina Mattsson, Göran Stenström, Steve Ideskog och Sara Åkerman. Respektive position kommer att meddelas inför årsmötet.

Valberedningen nås på

Anja Näslund, This is a mailto link, Telefon 0709-967099

Magnus Andersson, This is a mailto link, Telefon 0703-014306

Michael Lawitz, This is a mailto link Telefon 0702-651907

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Skribent: Pasi Niemelä
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info