Hoppa till sidans innehåll

FK van den Broek sammanfattar herrarnas 7s Trophy Series i Budapest

11 JUL 2021 20:17
  • Skapad: 11 JUL 2021 20:17

Förbundskapten Richard van den Broek sammanfattar årets Rugby Europe 7s Trophy Series i Budapest för de svenska herrarna så här:
"- Vad vi ser som mest positivt med hela turneringen var att vi ser att vi överlag, kontinuerligt förbättrar oss. Vi löste en del små misstag, vi skapade och anpassade våra planer till både oss och våra motståndare och lyckades till stor del spela så som vi tänkt.
Naturligtvis hade vi velat vinna även de matcher vi förlorade, men vårt mål för turneringen var att ta oss till topp 4, vilket vi lyckades med.
Segern i kvartsfinalen var en enorm känsla och vi var mycket nöjda efter den. Mycket av den berodde på vilja, stolthet och bra attityd. Sådant värdesätter vi mycket.
Vi skapar kontinuerligt bra situationer, men är inte tillräckligt konsekventa i avslut för att kunna omvandla det till poäng. Det och match fitness är områden där vi skiljer oss från starkare lag som tex Tjeckien.
Men vi är på en längre resa, och vi har nu en realistisk bild av hur vi ligger till i jämförelse med andra lag och vi ser fram emot att jobba hårt och förbättra oss.
I stort är vi väldigt nöjda med den här säsongen och de steg vi tagit. Vi har lärt oss mycket om både spelet, oss själva och med en lagkultur så god som vår kommer det att vara en framgångsfaktor i arbetet framåt."


E-post: Adressen Gömd

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info