Hoppa till sidans innehåll

SRF framtidskonferens 12-13 November 2011

28 SEP 2011 09:04
Välkomna till årets föreningskonferens! På konferensen kommer vi att presentera arbetet med vår långsiktiga utvecklingsmodell, och det kommer även att ingå workshops för input till vår nya strategiska plan.
  • Skapad: 28 SEP 2011 09:04

Detta kommer att vara en viktig konferens för SRF för att arbeta sida vid sida med klubbarna och höra era idéer för framtidens rugby i Sverige. Det detaljerade programmet kommer inom kort att publiceras på hemsidan samt skickas till de klubbar som anmäler sig. 

Under konferensen kommer vi även att ha hjälp av SISU, samt av Ultan O’Callaghan som är en av Irlands regionansvariga och även huvudansvarig för Munster Rugby sedan 15 år. Ultan kommer att prata om Irlands och Munsters arbete med implementering av långsiktiga planer och strukturer.

Förbundet kommer att delsubventionera kostnaden för konferensen för två deltagare per klubb. Anmälan görs klubbvis till This is a mailto link senast den 28 Oktober. Se gärna till att din klubb är representerad.

En mer utförlig inbjudan har gått ut till klubbarna.
Kontakta Magnus Stangenberg, This is a mailto link, 08-699 65 25 för ytterligare information eller ifall er klubb saknar inbjudan.

Skribent: Stina Leijonhufvud

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info