Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsen

21 JUL 2013 11:35
I semestertider och sommaruppehåll vill jag skicka med er en rapport om styrelsens arbete sen sist.
  • Skapad: 21 JUL 2013 11:35

Vi har antagit en långsiktig plan för våra landslag med målsättningar fram till 2024. Landslagen är en av tre delar i den strategiska plan som vi jobbar fram under året. De andra två är organisation och LUM; den långsiktiga utvecklingsmodellen som är en plan för spelarutveckling och rekrytering. Vi kommer under 2013 förnya och förstärka våra landslagsledningar inför 2014. Alla som vill jobba med våra landslag ska följa planen mot de långsiktiga målen utifrån en gemensam plattform för spelarutveckling.

När det gäller budgeten så pekar det på att alla våra verksamheter håller budget förutom herrarnas 15-mannalandslag. Här finns det ytterligare arbete att göra för att det ska gå ihop i slutändan. Alla landslag är inför 2013 ålagda att ansvara för sin egen budget.  

Arbetet med att organisera och utveckla kommittéerna fortsätter. Kommittéernas sammansättning, roll, ansvar och befogenheter som operativa enheter i förbundets verksamhet utarbetas. Kontaktuppgifter till ordförande i respektive kommitté presenteras efterhand under styrelse på hemsidan.

Ungdomskommittén rapporterade att de nu reviderat ungdomsreglerna så att det följer intentionerna i den långsiktiga utvecklingsmodellen (LUM). Ungdomskommittén är sammansatt av representanter från alla regioner men saknar för närvarande en representant från syd. Patrik Hillelson är sammankallande.

Svenska rugbyförbundet har stått som värd för FIRA-kongressen 5-6 juli 2013 som Stina rapporterade om tidigare. Ett evenemang som vi fått mycket beröm för och som vi förstått givit deltagarna ett positivt intryck av Sverige och svensk rugby.

Nästa styrelsemöte är den 7-8 september. Protokoll kan begäras ut av våra medlemsföreningar. Det gör ni hos GS.

Ha en fortsatt skön sommar!

Madeleine Lahti, Ordförande Svenska rugbyförbundet

Skribent: Madeleine Lahti
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info