Hoppa till sidans innehåll

Presentationer från föreningskonferensen

17 NOV 2011 07:00
Föreningskonferensen den 12-13 November bestod av mycket grupparbeten, men det hölls också några presentationer. Bara genom att läsa presentationerna får man förstås inte hela bilden, men för er som inte var där kan det i alla fall ge en liten bild av vad som diskuterades.
  • Skapad: 17 NOV 2011 07:00

Konferensen filmades också av SRF. Så snart vi gått igenom materialet kommer vi att försöka lägga upp/länka relevanta filmklipp här på hemsidan så att ni som inte var på plats också kan ta del av de viktigaste presentationerna.

Presentationerna:

*Huvudpresentationen för konferensen

*Ultan O'Callaghans presentation om Munsters arbete de senaste 15 åren

*Janne Söderqvists presentation om LOK-stödet

 

Vad händer framåt?

Om tre veckor ska materialet från grupperna ha sammanställts. Denna sammanställning skickas tíll alla deltagar samt klubbkontakterna, med en uppmaning till feedback på det som kommit fram.

Under resten av året kommer arbetet med vår strategiska plan att fortgå i arbetsgruppen och styrelsen. Ett första utkast kommer att presenteras till klubbarna under vintern, där vi hoppas på sådan feedback att vi kan presentera det färdiga resultatet på årsmötet.

Så mycket av arbetet som bara är möjligt, och relevant, kommer fortlöpande också att publiceras på hemsidan så att så många som möjligt kan ta del av det.

 

/Stina, Magnus & David

Skribent: Svenska rugbyförbundet

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info