Hoppa till sidans innehåll

Omorganisation

19 JUN 2014 16:31
Under 2014 har svenska rugbyförbundet beslutat att genomföra en omorganisation. Detta påverkar kansliet genom att generalsekreterare Robert Person avslutar sin anställning vid Svenska rugbyförbundet under juni månad.
  • Skapad: 19 JUN 2014 16:31

Rugbyförbundet har, som ni känner till, under senaste året fokuserat sitt arbete på att förbättra ekonomin men dras fortfarande med skulder. Styrelsen inser att fasta kostnader belastar verksamheten och innebär ett hinder för svensk rugbys utveckling. Våra aktiviteter driver vi med mycket små eller inga anslag och får ständigt vara restriktiva.

Vi anser oss dock fortfarande behöva ett bemannat kansli som kan sköta den löpande administrationen men det kommer ske på deltid fortsättningsvis.  Mycket arbete kommer istället läggas ut på ideella krafter. Även en Generalsekreterare kommer utses i representativt syfte men i fortsättningsvis på ideell basis. Glädjande är att vi blir hela tiden fler och fler som vill hjälpa till på olika sätt, t ex i kommittéer, kring våra landslag och tuppar och kring olika evenemang.

Robert jobbar sin sista dag den 30 juni. I juli håller kansliet semesterstängt och efter sommaren så är tanken att vi ska ha en kanslist på plats. Jag vill avslutningsvis rikta ett tack till Robert för de åren du jobbat för oss och önska dig lycka till med det du tar dig för framöver.

Skribent: Madeleine Lahti
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info