Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet 2016

30 MAR 2016 20:57
Nytt år betyder också nytt Idrottslyftsår och vi kan nu glädja Sveriges rugbyföreningar med att Idrottslyftsapplikationer i ert IOL nu är öppnad. Ansökningstiden slutar 1 september 2016, men vi handlägger löpande era projekt.
  • Skapad: 30 MAR 2016 20:57

För fria projekt har Svenska Rugbyförbundet avsatt 100,000 kronor till föreningarnas förfogande för projekt som inte inryms av centrala projekt, såsom barnrugbyledarutbildningen, deltagande i föreningenskonferensen, Get into Rugby m.fl. Exempel på fria projekt kan vara vissa typer av skolsamverkansprojekt, även om de med fördel söks via ert DF, olika projekt för att rekrytera och behålla unga i verksamheten som utövare eller ledare. Vi vill att era projektbeskrivningar innehåller något extra, utöver vad som kan betraktas som ordinarie föreningsverksamhet och som gynnar barn- och ungdomar i föreningen och som ligger i linje med vår Långsiktiga Utvecklingsmodell (LUM) som ni finner här.

 

Ni söker som vanligt via applikationen i ert Idrottonline. Föreningar som ännu inte återrapporterat sina projekt för 2015 kommer inte att beviljas nya medel innan föregående år är rapporterat. Ni kommer även att bli kontaktade av SRF om detta.

 

Har ni frågor eller vill veta mer om Idrottslyftet eller kanske bolla era projektidéer, tveka inte att kontakta Per Gjörloff, Svenska Rugbyförbundet på mejl This is a mailto link

Skribent: Per Gjörloff
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info