Hoppa till sidans innehåll

Föreningens årsrapport!

21 DEC 2011 18:19
Nu är vi i sista minuten med påminnelsen, men innan årsskiftet är det dags för alla våra föreningar att lämna in en Årsrapport för år 2011. Årsrapporterna ger oss uppgift om hur många medlemmar som finns i våra föreningar och vilken verksamhet som ni bedriver.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2011 18:32

Årsrapport fylls i i IdrottOnline
Årsrapport för verksamhetsåret 2011 ska göras på föreningens hemsida i IdrottOnline (IOL). Observera att sista dag för rapportering är den 31 december 2011. Föreningar som ännu inte har lösenord till IOL ska kontakta Riksidrottsförbundet på This is a mailto link eller tel. 08-699 61 50.

 

Alla ska registreras!
Alla medlemmar skall läggas in i medlemsregistret som aktiva med namn och fullständigt personnummer. Observera att ALLA föreningens medlemmar skall rapporteras – inte bara de som löst tävlingslicens.

manualen Medlemsregister finns det beskrivet hur du går till väga för att årsrapportera (hittas också på sidan med fler manualer). Tänk på att VARJE medlem har betydelse för vår och distriktets ekonomi. De siffror ni rapporterar avgör storleken på våra statsbidrag.

 

Nytt för i år - även kompletterande årsrapport i IOL

Nytt för i år är att även statistiken på den kompletterande årsrapporten går att rapportera i IdrottOnline. Var även noggranna med att kontrollera att de adresser som anges till föreningen och dess funktionärer är korrekta i IdrottOnline. Dessa uppgifter ligger bland annat till grund för våra utskick och till information på rugbyförbundets hemsida. Skapa även rollerna ordförande, sekreterare och kassör med namn och adress. Hur du gör det kan du läsa i manualen för medlemsregister ovan.

 

LOK och utbildning

Tänk på att rapportera in era LOK-sammankomster samt de utbildningar ni har i IdrottOnline. Dessa siffror ligger till grund för en betydande del av våra bidrag. Dessutom kan de vara en relevant intäkt för föreningen. Manualerna för LOK-stödsansökan hittas också på manualsidan: https://www1.idrottonline.se/Supportonline/Manualer/

 

Frågor?

I den mån de arbetar under julhelgen kan kansliet svara på era frågor på telefonnummer 08-699 65 24, under dagtid måndag-fredag. Ni kan också maila till This is a mailto link.

Skribent: Svenska Rugbyförbundet

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info