Hoppa till sidans innehåll

Extra förbundsmöte

05 MAJ 2016 08:20
Den 22:a maj kommer det ske ett extra förbundsmöte per capsulam via E-mail. Kallelse med beskrivning av förfarandet kommer gå ut till alla medlemmar den 15 maj.
  • Skapad: 05 MAJ 2016 08:20

Förbundsmötet den 19 mars 2016 utsåg aldrig ersättare till disciplinnämnden. Enligt stadgarna skall två ersättare utses. Dessa måste således väljas på ett extra förbundsmöte. Styrelsen beslutade den 24 april att utlysa ett extra förbundsmöte den 22 maj. Kallelse och handlingar kommer att skickas ut en vecka i förväg vilket också föreskrivs i stadgarna.

På det extra förbundsmötet, per capsulam, via E-mail kommer endast ett ärende att avhandlas; Val av två ersättare till disciplinnämnden.

Valberedningen har fått i uppdrag att ta fram två kandidater men vill gärna få in nomineringar från medlemmarna. Nomineringarna mailas till This is a mailto link Sista dag för nominering är onsdagen den 11 maj.

Kallelse och röstblankett kommer gå ut den 15 maj till den mailadress som ni föreningar och distrikt angett som er officiella på idrotten online. Glöm alltså inte att titta till era info-adresser och liknande.  

Skribent: Madeleine Lahti
E-post: This is a mailto link

 

 


 

logo-hero.pngMacron_klader.jpg


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Box 4044
600 04 Norrköping

Kontakt:
Tel: +46737454969
E-post: This is a mailto link

Se all info