Hoppa till sidans innehåll

All in sports söker samarbete

2017-05-04 17:57
SÖKES: SAMARBETE MED SVENSKA RUGBY FÖRENINGAR
  • Uppdaterad: 2017-05-04 18:03

 

BAKGRUND

All in Sports har ihop med sina avtals partners BLK Rugby och McDavid skyddsutrustning tecknat ett 3 års samarbetsavtal med Svenska Rugbyförbundet, SRF. 

Det är med både stolthet och nyfikenhet vi ser fram emot ett, för alla parter, givande och utvecklande samarbete.                                                                                                                                                              

Syftet med samarbetsavtalet är att vara en del av det arbete SRF bedriver med att verka för att sprida rugbyn i Sverige och ge rugbysporten en god utveckling samt inleda och utveckla ett långsiktigt samarbete med All in Sports avtals partners BLK och McDavid.  Detta för att säkra SRF:s tillgång till utrustning, service  och webshop i av marknaden erkänd proffskvalitet .

SÖKES

Vi söker nu kontakt för att utveckla framtida samarbete med Svenska Rugby föreningar

Vårt förslag till samarbete grundar sig i första hand på service. Bra service utesluter inte bra priser, men vår ledstjärna har alltid varit korrekta leveranser, tydlig och tät kommunikation samt ett vänligt och respektfullt bemötande. Genom denna filosofi har vi skapat samarbete med ett stort antal idrottsföreningar, idrottsförbund, skolor och företag.

Vår ambition är, som alltid, att vi som samarbetspartners skall medverka till att avlasta föreningens arbete med inköp av material mm, så att dom istället kan fokusera på det sportsliga. Därför medverkar vi gärna på lag- och ledarträffar för att hjälpa till med information

Allinsports.se samarbetar med ett stort antal klubbar inom fotboll, gymnastik, innebandy och kampsport och är också officiell partner till Svenska Basketbollförbundet och marknadsledande återförsäljare till basketklubbar i Sverige via www.basketshop.se

MER INFORMATION

Se bifogad SRF:s pressrelease och våra avtals partners företags information per den 24/2-17. Bifogar också BLK Rugby och McDavids digitala kataloger för 2017.

KONTAKT

Vänligen kontakta oss på This is a mailto link eller tel.nr 08-618 33 10 eller för att boka tid på vårt showroom på Adlerbethsgatan 19 i Stockholm.

 

Med vänlig rugby hälsning

Mats Roos med kollegor

 

Skribent: Emanuel Hedeberg
Epost: This is a mailto link

USM2017

 

Webbutik

 

 Sweden7sRugby

 

 Antidoping 

  

FRIS
 
GÖF Logo
 
utbildningar 
LUM logo3

Postadress:
Svenska Rugbyförbundet
Gesällgatan 2a
745 39 Enköping

Kontakt:
Tel: +46 73 745 49 69
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

Bergaflex

 zagawebb

 

 stöd swish

 

 

SOK